Competentietraining marketing

Leo Broekhuizen 9789059319578 | 2e druk, 2013
Budh

Beschrijving

Marketing is niet alleen een filosofie, maar ook een uitstekend instrument om organisaties verder te helpen en de klant echt centraal te stellen.Competentietraining marketing biedt een stevige basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving te kunnen functioneren. In deze competentietraining worden niet alleen kennisaspecten behandeld, maar neemt ook de ontwikkeling van vaardigheden een belangrijke plaats in. Een juiste attitude, een sterke motivatie en de nodige marketingbagage maken de manager verder competent om kansen te ontdekken en deze ook ten volle te leren benutten.

Wijzgingen ten opzichte van de vorige druk
De tweede druk is geheel geactualiseerd door middel van nieuwe, recente voorbeelden.

Doelgroep

Competentietraining marketing is vooral geschikt als inleiding voor studenten die marketing als een belangrijk aandachtsgebied in hun opleiding hebben. Deze opleidingen zijn met name Commerciële Economie, International Business & Languages en Small Business & Retailmanagement. Daarnaast verrijkt dit boek de managementcompetenties van studenten in de opleidingen Management, Economie & Recht, Personeelsmanagement en Bedrijfseconomie. Ook is dit boek optimaal bruikbaar in brede bacheloropleidingen als Business Administration, Commerce, Economics en Communication.

Auteursinformatie

Leo Broekhuizen is verbonden aan de Academie voor Deeltijd van Avans Hogeschool en is hij verantwoordelijk manager van de masteropleidingen. Verder is hij examinator aan het hoger economisch onderwijs en is hij auteur van enkele boeken over marketing en sales.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag