Basisboek veiligheid en economie

Bedrijfseconomische beginselen voor veiligheidskundigen

Jack Bergman 9789089740779 | 1e druk, 2009
Budh
Search_button

Inhoudsopgave

IBASISBEGRIPPEN
IIOPZETTEN, CONTINUEREN EN SAMENWERKEN IN ORGANISATIES
IIITHEMA'S IN VEILIGHEID

Beschrijving

De 2e druk van deze uitgave, met ISBN 9789462365698, verschijnt naar verwachting medio juli 2015. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Veiligheidskundigen krijgen in uiteenlopende situaties met economie te maken. Zij moeten in verschillende situaties de kosten van veiligheid in kaart kunnen brengen en de kosten van de maatregelen kunnen berekenen. De directeurgrootaandeelhouder van een onderneming en een veiligheidskundige van een gemeente hebben op verschillende manieren te maken met economische facetten van veiligheid.

Basisboek veiligheid en economie bevat een breed scala aan bedrijfseconomische begrippen waarmee veiligheidskundigen en andere beleidsmakers in het veiligheidsdomein te maken krijgen. De begrippen worden vanuit zowel een privaat als een publiek gezichtspunt behandeld en verduidelijkt. De auteur licht deze toe aan de hand van voorbeelden die betrekking hebben op het veiligheidsdomein. Ook in de opgaven wordt gebruikgemaakt van realistische voorbeelden uit de beroepspraktijk van veiligheidskundigen.

Doelgroep

Het boek is geschreven voor hbo-studenten van de opleidingen Integrale Veiligheid en Integrale Veiligheidskunde. Door de opzet van het boek is het te gebruiken tijdens de opleiding en tevens als naslagwerk.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag